LOKACIJA

DELMAR BOUTIQUE RESIDENCY je nov i moderan stambeni kompleks jedinstvene strukture, sa konceptom koji se razlikuje od drugih sličnih projekata. Nalazi se u dijelu Bečića idealnom za odmor, u elitnom dijelu zvanom Boreti. Udaljen je od Budve samo kilometar, 15 minuta šetnje do Starog grada.
Izuzetan položaj: 30 minuta vožnje autom do aerodroma u Tivtu, 50 minuta do Podgorice. Do Boko – Kotorskog zaliva se može doći za 30 minuta, za 1,5 sati do Dubrovnika, za 2 sata do Kolašina na istoku zemlje, ili prelijepog Nacionalnog parka Durmitor, na sjeveru zemlje, čuvenog po kanjonima, kraškim pećinama, raftingom na planinskim rijekama.
DELMAR RESIDENCE se nalazi na 250 metara udaljenosti od mora, sa predivnom pješčanom plažom koja se smatra jednom od najljepših plaža u Evropi.
DELMAR RESIDENCE je idealna opcija za vaš život i odmor.
Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji DELMAR BOUTIQUE RESIDENCY kompleksa, stanovnici mogu za nekoliko minuta doći do centra kulturnog života grada Budve ili šetališta uz obalu mora.
Ovaj rezidencijalni kompleks se pridružuje modernim hotelima kao što su Splendid, Mediteran, Iberostar, Dukley Gardens zahvaljujući svojoj razvijenoj infrastrukturi. Takav komšiluk automatski poboljšava status samog kompleksa. Ljubitelji jahte nude Dukley Marina, koja se nalazi u blizu zgrade. U neposrednoj blizini nalazi se mnogo restorana, barova, udobnih kafića, prodavnica, sportskih klubova, teniskih terena kao i akva park.