O PROJEKTU

DELMAR BOUTIQUE RESIDENCY oslikava vašu individualnost, vaše mogućnosti, aspiracije i ambicije. Uključuje sve aspekte novog, šarmantnog i srećnog života.
Dobro osmišljena kuća prve klase, opremljena sa najboljom i najsavremenijom opremom neophodnom za dinamičan život.
Izuzetna lokacija, prvoklasan kvalitet izgradnje, korišćenje prirodnih materijala, moderan dizajn apartmana, prostrane terase, parking na dva nivoa, dvorište, su samo neke od prednosti. Savršena kombinacija prirodnog kamena i elegantne dekorativne fasade zadovoljiće sve poznavaoce arhitekture. U izgradnji ovog kompleksa korišćeni su samo ekološki čisti materijali, u skladu sa EC standardima. Svi vlasnici apartmana i stanova u DELMAR RESIDENCE kompleksu dobijaju petogodišnju garanciju na kvalitet izgradnje.
DELMAR RESIDENCE je vaša sigurna luka za srećan i udoban život na Jadranskoj obali.
DELMAR BOUTIQUE RESIDENCY se sastoji od 33 jednokrevetna i dvokrevetna apartmana, veličine od 39 do 120 m², rasprostranjenih na sedam spratova, od «-1» do 5, i parkingom na dva nivoa. Apartmani koji se nalaze na nivou «-1» imaju svoje dvorište sa zelenim biljkama. Apartmani na spratovima od 0 do 4, imaju prostrane terase za zelenilom, a apartmani na višim spratovima imaju đakuzi. Postoji zajednički prostor za čuvanje stvari stranih državljana.
Stambeni kompleks je opremljen sa bešumnim brzim liftom za stanare i njihova auta. Iz lifta za stanare pruža se panoramski pogled na Budvansku rivijeru.
Lift povezuje apartmane sa podzemnim parkingom.
DELMAR RESIDENCE je dekorisan fasadnim stubovima koje objektu daju posebnu draž. Na prvom spratu se nalazi luksuzni lobi sa mermernim podom i kristalnim lusterom, teretana, kancelarije upravnog odbora kompanije, kao i prostorije za obezbjeđenje. Ulaz u apartmane na gornjim spratovima je strogo kontrolisan, zahvaljujući 24-časovnom video nadzoru. Takođe, postoji i zatvoreni vrt sa zelenim površinama, dostupan samo vlasnicima stanova.
Dok smo poboljšali kuću, kupili smo najnovije Canadian Cooper&Hunter sisteme klimatizacije sa WiFi blokovima. Sada ste u mogućnosti da kontrolišete temperaturu u svakoj od vaših soba preko Interneta tako što ćete uključiti ili isključiti vazdušne prostore, stoga pripremate stanove za vaš dolazak.
U izgradnji DELMAR BOUTIQUE RESIDENCY kompleksa su korišćeni samo prirodni materijali – granit, travertine, druge vrste kamena, drvo, staklo, aluminijum i nerđajući čelik.
Visina plafona u apartmanu je 3 metra, panoramski prozori su visoki 2,7 metara, sa termo i zvučnom izolacijom. Posebno dizajnirana vrata su visoka 2,3 metra. Podovi u apartmanima, terasama i u dvorištu, kao i zidovi kupatila i toaleta su popločani visokokvalitetnim italijanskim keramičkim granitom. U kupatilima je podno električno grijanje.
Svi apartmani posjeduju inverterske multi split klima uređaje marke LG. Spoljne jedinice multi sistema su instalirane na posebno tehnički osmišljenim platformama i zahvaljujući tome na stvaraju nikakvu buku u apartmanima. Snabdijevanje toplom vodom obezbjeđuje autonomni električni grijači vode «Ariston» (Italija).
Stambena zgrada je opremljena sa «Schindler» (Švajcarska) bešumnim liftovima kako za stanare, tako i za automobile.
Automatski protivpožarni sistem je postavljen na parkingu; svi podovi u apartmanima su opremljeni sa protivpožarnim hidrantima.
Svi apartmani su konektovani na digitalnu televiziju i super brzi internet, zahvaljujući sistemu Wi – Fi rutera.
Potencijalnim stanarima je ponuđeno nekoliko varijanti završne obrade apartmana, uključujući parket, keramiku, prirodni kamen, razne savremene kućne aparate, udoban ugradni namještaj, oklopljena vrata, priključak na protivpožarni i alarmni sistem i mnogo toga drugog. U skladu sa željom potencijalnih stanara, stanovi mogu biti potpuno opremljeni sa bilo kojim od traženih sadržaja.
20171206 141905
234565
34jygj
DSC 3223
DSC 3224
DSC 3281
DSC 3284
q24thrmj